ΠΑΣΟΚ: Αποχώρησε ο Απόστολος Σπυρόπουλος με αιχμές κατά Ανδρουλάκη

3 λεπτά ανάγνωση
28 Ιανουαρίου 2023

Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ και την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία στις προσεχείς εκλογές δημοσιοποιεί μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο κ. Απόστολος Σπυρόπουλος.


Ο μέχρι πρότινος Συντονιστής των Τομέων Πολιτικής (και γιος του Ροβέρτου Σπυρόπουλου) με την ανακοίνωσή του εξαπολύει πυρά προς την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη για τον τρόπο λειτουργίας της υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Τον τελευταίο χρόνο το κίνημα έχει χάσει τον πολιτικό προσανατολισμό του. Διοικείται από μια ολιγομελή ομάδα που αδιαφορεί για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και μόνο στόχο έχει τη διατήρηση της οποίας εσωκομματικής κυριαρχίας».

Ο κ. Σπυρόπουλος δηλώνει ότι «η σημερινή ηγεσία δεν θέλει ή δεν μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου και να κοιτάξει το μέλλον, πολιτεύεται με ψευδαισθήσεις και αρκείται δυστυχώς στο λίγο, στο μικρό , στο ξεπερασμένο»– σημειώνει πάντως ότι θα παραμείνει στον αγώνα για την ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Αρκαδίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ…

Αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ και το “αγαπητοί” δεν το λέω ειρωνικά, αφού

Μ. Αποστολάκη: «Δύσκολη αλλά εφικτή η νίκη μας στις εκλογές»

Η Μιλένα Αποστολάκη μιλά για «δύσκολη αλλά εφικτή νίκη», ωστόσο η πραγματικότητα

Ζ. Ζούπης για εκλογές: «Το ΠΑΣΟΚ αλυσοδένεται μόνο του»

Ο Ζαχαρίας Ζούπης εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ εγκλωβίζεται σε μια στρατηγική που