Όσο θα πλησιάζει η μέρα των εκλογών με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα παρακτρέπονται. Αφήστε μεταξύ πρώτης και δεύτερης κάλπης, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές, σας το λέω από τώρα.

Το κλίμα ήττας που ήδη έχει παγιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και που λογικά θα ενταθεί μέσα στην προεκλογική περίοδο, θα οδηγήσει πολλούς ΣΥΡΙΖΑίους σε αχαλίνωτες συμπεριφορές και σε πολιτικές ακρότητες.

Άρα οι μπούρδες του Κώστα για την συσχέτιση της «αριστείας» με την «Άρια φυλή» και τα παρεπόμενα ασυνάρτητα για τον Μητσοτάκη που «σήμερα είναι με τους γκέι κι αύριο σκοτώνει τους γκέι», δεν είναι παρά σημεία των ΣΥΡΙΖΑϊκών καιρών. Θα ακούσουμε κι άλλα πολλά τέτοια, πολύ χειρότερα. 

Οπότε καλά θα κάνουν τα κυβερνητικά στελέχη να μην παίρνουν προσωπικά τις επιθέσεις, να μην παρασύρονται από ανοησίες και να μην απαντούν σε προσβολές και προκλήσεις. Όπως έχει πάει το παιχνίδι αυτών των εκλογών, σε άλλο ακροατήριο απευθύνονται οι Νεοδημοκράτες και σε άλλο οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Οι μεν ανοίγουν πόρτες για να μπει μέσα κόσμος, οι δεν οξύνουν τα πράγματα για να φανατίσουν τον σκληρό πυρήνα τους μην τον χάσουν κι αυτόν. Ψυχραιμία.

Facebook Comments