Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την ομόφωνη απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για καταδίκη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για παράβαση καθήκοντος.

Στο βίντεο, που ανέβασε το κυβερνών κόμμα στα social media, συνοδεύεται από τα εξής λόγια: «Ομόφωνα 13 Δικαστές έκριναν ένοχο τον κ. Παππά για παράβαση καθήκοντος. Θα αναλάβει ο κ. Τσίπρας την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί; Θα αποσύρει από τα ψηφοδέλτια και θα διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμετάκλητα και ομόφωνα καταδικασμένο κ. Παππά;» και αποτυπώνεται ο κ. Τσίπρας να μιλάει έξω από την ΑΔΑΕ και να λέει ότι «ευτυχώς υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας και το φως της Δημοκρατίας για άλλη μία φορά κέρδισε το σκοτάδι» με τη Νέα Δημοκρατία να απαντά: «Ναι, υπάρχουν όντως δικασταί εις τας Αθήνας και καταδίκασαν ομόφωνα τον συνεργάτη σας».

Το βίντεο εμφανίζει στην συνέχεια κάρτα που αναφέρει «Ομόφωνα και αμετάκλητα ένοχος ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς για παράβαση καθήκοντος» και καταλήγει με την φωνή του Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει: «Δικαιοσύνη παντού.».

Δείτε βίντεο:

Facebook Comments