Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει για μία ακόμη φορά την πραγματικότητα, σε μία προσπάθεια να κερδοσκοπήσει κομματικά πάνω στην εθνική τραγωδία των Τεμπών. Λυπάμαι πολύ.

Από την πρώτη στιγμή, προσπάθησα, όπως όλοι στη ΝΔ, να αποφύγω συγκρούσεις και συμψηφισμούς, καθώς αυτό δεν τιμά ούτε τα θύματα, ούτε την αλήθεια. Μία αλήθεια με πολλές διαχρονικές παθογένειες που το πολιτικό σύστημα έχει υποχρέωση να διορθώσει με τόλμη.

Σήμερα, όμως, όπως συνηθίζει, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε και τα λόγια και το νόημα όσων είπα σε μία εμφάνισή μου στο MEGA.

Ποτέ δεν υποστήριξα πως ο κατηγορούμενος σταθμάρχης ήταν ένα «ρουσφέτι» της Ν.Δ. κι ότι τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση γι΄αυτό το λόγο. Αντίθετα, εκείνο που ισχυρίστηκα ήταν πώς, δυστυχώς, επί δεκαετίες ο ΟΣΕ ήταν η επιτομή της κρατικής κακοδαιμονίας. Με πελατειακές σχέσεις, ρουσφετολογικούς διορισμούς, διαφθορά και κακοδιαχείριση.

Πρόσθεσα, μάλιστα, ότι το παρελθόν είναι γεμάτο από τέτοια φαινόμενα ρουσφετιών τα οποία, όμως, σήμερα αντιμετωπίζονται από το ΑΣΕΠ με διαφανείς προσλήψεις. Ο συγκεκριμένος σταθμάρχης, άλλωστε, είχε προσληφθεί επί ημερών ΠΑΣΟΚ.

Συνεπώς, είναι και αυτός ένας λόγος για τον οποίο δεν θα μπορούσα να διατυπώσω αυτό που μου αποδίδει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο που μένει, ωστόσο, είναι οι εύκολες εντυπώσεις από την απαράδεκτη ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μπροστά σε ένα ανείπωτο δράμα, να χρησιμοποιεί επιλεκτικά λέξεις των πολιτικών αντιπάλων της για ν’ αλλάξει το νόημά τους και να υπηρετήσει το δικό της ψέμα. Σε άλλες στιγμές αντιπαράθεσης, αυτό θα ήταν μόνο μία ακόμη κομματική ατιμία.

Σήμερα, όμως, κάτω από το βάρος της τραγωδίας γίνεται κομματική τυμβωρυχία. Κρίμα.




Νωρίτερα:

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι “ο ΟΣΕ συνοψίζει όλη την κακοδαιμονία του ελληνικού κράτους, που είναι πελατειακές σχέσεις, κομματικά ρουσφέτια. Όλοι αυτοί που μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, όλοι αυτοί είναι κομματικά ρουσφέτια”.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε επίσης ότι καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει μέσα σε 4 χρόνια “νοοτροπίες και κακοδαιμονίες τόσων δεκαετιών, ακόμα και αιώνων”, που υπάρχουν στο ελληνικό κράτος”.

Facebook Comments