Θυμίζουμε τα γεγονότα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, γιατί μόνο έτσι θα έχει αναλάβει πλήρως την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το Thetoc.gr, ε την πρόταση, συμφωνεί εμμέσως και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, που θύμισε ότι όταν εκείνος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την υπόθεση του Βατοπεδίου, δεν κατέβηκε υποψήφιος στις εκλογές του 2009. Τις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλου αποδοκίμασε ουσιαστικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με διαρροή, που σημείωσε ότι οι απόψεις του Ρουσόπουλου είναι προσωπικές και δεν τον εκφράζουν.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ανταπάντησε ότι προφανώς οι απόψεις του είναι προσωπικές, δεν παίρνει την άδεια κανενός και χαρακτήρισε τη διαρροή περίεργη.

Στο σημείωμά του στην στήλη του στα Νέα, ο Γιώργος Παπαχρήστος γράφει, ότι αυτός που επικοινώνησε με τα ΜΜΕ- μετά από επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή- και διέρρευσε ότι ο πρώην δεν συμφωνεί με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο και δεν επιδοκιμάζει δηλώσεις που ζητούν από τον ανηψιό να μην είναι υποψήφιος βουλευτής, δεν είναι άλλος από τον Προκόπη Παυλόπουλο. Αποδίδει δε τις πληροφορίες του στο περιβάλλον Ρουσόπουλου.

Και εξηγεί ότι συνεπώς, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός όσο και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θέλουν τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο, να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες.

Στην συνέχεια δίνει και μια ερμηνεία: Είναι μόνο η συγγένεια που οδήγησε τον πρώην πρωθυπουργό και τον κ. Παυλόπουλο να κάνουν την διαρροή;

Πηγή: Thetoc.gr

Facebook Comments