Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε, ανοίγοντας νέο μέτωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» με σκοπό να είναι υποψήφιος με την Αξιωματική Αντιπολίτευση στις εκλογές.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Twitter.

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στον δημοσιογράφο καλώντας τον να ζητήσει συγγνώμη από τον λαό. «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε…» έγραψε στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως τον λόγο θα αναλάβει, πλέον, η δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

Facebook Comments