Σφαγή on air μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και του Αλέξη Κούγια λόγω ενός σχολίου του δημοσιογράφου αναφορικά με την υπόθεση του πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του με υγραέριο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Mega «Live News» χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πατέρα ως «αρσενικό Πισπιρίγκο», με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, που «εξερράγη» κατά του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές» είπε ο κ. Κούγιας με τον δημοσιογράφο να του επισημαίνει ότι θα διεξαχθεί δίκη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών.

«Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι», απάντησε ο κ. Κούγιας. Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν και ιατροδικαστές. «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος…», είπε.

Απαντώντας στα περί εισαγγελικής πρότασης, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε πως «ότι είναι ο εισαγγελέας είναι κι ο δικηγόρος. Λέει τη γνώμη του ο ένας, λέει τη γνώμη του και ο άλλος». 

Facebook Comments