Αποστάσεις από την συμπερίληψη του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης και δεν κρύβει τη διαφωνία του με την υποψηφιότητα του. Καλεί δε όσους διαφωνούν, να μην τον ψηφίσουν, ώστε να πάρει το μήνυμα η ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας στο ρ/σ “Στο Κόκκινο”, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως αν ήταν στα δικά του χέρια η απόφαση για τον Ευάγγελο Αντώναρο, τότε “τα ψηφοδέλτια ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά”. (σσ Πιθανώς υπονοεί ότι δεν θα ήταν στα ψηφοδέλτια ούτε ο Παύλος Πολάκης.)

“Τα ψηφοδέλτιά μας έχουν εγκριθεί. Αν ήμουν εγώ αυτός που αποφασίζει ίσως να ήταν κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι να δώσουμε τη μάχη όλες και όλοι μας για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ..

Σε όσους έχουν διαφωνία για κάποια πρόσωπα που νιώθουν ότι δεν τους εκπροσωπούν, έχω να πω να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους, δηλαδή την ψήφο τους. Η, δε, ηγεσία του κόμματος να ακούσει τα μηνύματα της κοινωνίας για συγκεκριμένες παρουσίες ή απουσίες στα ψηφοδέλτια και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές.

Αλλά επειδή εκλογές πλησιάζουν και δεν είναι η ώρα για εσωκομματικές αντιδικίες, ο κ. Παπαδημούλης έσπευσε να απαντήσει και στα άλλα κόμματα.

Για όσους διαμαρτύρονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ για τα ψηφοδέλτιά μας, θα τους συμβούλευα να αφήσουν τις υποκρισίες, θυμίζοντας ότι συνεργάστηκαν με όλη τη ΝΔ επί της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου. Τώρα έσταξε, δηλαδή, η ουρά του γαϊδάρου, με τον Ευάγγελο Αντώναρο;” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Facebook Comments