Ακόμα δύο καταγγελίες φέρεται να αγγίζουν τον γνωστό ηθοποιό και μέχρι χθες, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για μια γυναίκα που έχει αποταθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάνοντας λόγο για περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης και η οποία έχει και ιατροδικαστική έκθεση και για έναν άνδρα, πρώην συνεργάτη του κ. Γεωργούλη, ο οποίος κάνει λόγο για κάκιστες εργασιακές συνθήκες κατά την περίοδο που βρέθηκε στο γραφείο του ευρωβουλευτή.

Η δεύτερη γυναίκα -μετά την Ελένη Χρονοπούλου- φέρεται να είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίησή της και ξυλοδαρμό! Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που ετοιμάζεται να καταγγείλει η συγκεκριμένη γυναίκα έλαβε χώρα, ενώ η ίδια εργαζόταν ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κ. Γεωργούλη.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσεγγίσει ήδη γνωστό δικηγόρο των Αθηνών και είναι έτοιμη να προβεί σε καταγγελία στις ελληνικές εισαγγελικές αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να έχει στη διάθεσή της και ιατρικές γνωματεύσεις, που αναφέρονται σε σωματική κακοποίησή της.

Facebook Comments