Μετά την Αλεξοπούλου αποχωρεί και ο Μυλωνάκης από την Ελληνική Λύση

3 λεπτά ανάγνωση
22 Απριλίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Μετά την αποχώρηση της Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου από την Ελληνική Λύση και ο Αντώνης Μυλωνάκης αποχωρεί.

Η ανακοίνωσή του στο Facebook, ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει: 

Μετά την επίσημη πλέον ανακοίνωση της Ελληνική Λύση με την οποία αποφασίστηκε χωρίς πρότερη επίσημη ενημερωσή μου και χωρίς καν να ερωτηθώ, δίκην τιμωρίας χωρίς κανένα λόγο και αιτία, η κάθοδός μου σε άλλη εκλογική περιφέρεια εκτός της Ανατολικής Αττικής, η απάντησή μου είναι αρνητική.

Ήμουν βουλευτής στη συγκεκριμένη περιφέρεια – και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς στο κόμμα – και παραμένω εργάτης, μαχητής και πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με εμπιστεύθηκαν, τους οποίους και υπηρέτησα και υπηρετώ τέσσερα χρόνια τώρα.

Με σοβαρότητα, εντιμότητα, λογική και αξιοπρέπεια δηλώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα τις ιδεολογικές μου θέσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν κατά την τετραετή παρουσία μου στη Βουλή.
Αυτά τα πολιτικά – εκβιαστικά διλήμματα για αλλαγή περιφέρειας, τα οποία έχουν απότερους σκοπούς, δεν με αγγίζουν.

Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, καλό και κυρίως τίμιο αγώνα και σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να είναι πάντα με ψηλά το κεφάλι.

Με εκτίμηση,
Αντώνιος Μυλανάκης.

 

mylwnakis-post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ.Βελόπουλος: «Το θέαμα της Βουλής που έχει γίνει οίκος ανοχής με θλίβει»

Η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου περί «θεάματος» στη Βουλή άνοιξε νέο κύκλο

Κ. Βελόπουλος: «Στόχος μου είναι να κυβερνήσω – Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο Θεός και ο ελληνικός λαός»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επανήλθε με δηλώσεις περί «στόχου διακυβέρνησης», επιχειρώντας να εμφανιστεί

O K. Βελόπουλος δείχνει τη Lady Gaga σε φωτογραφία από τη σειρά Hotel παρουσιάζοντας την ως μέλος του Επσταϊν

Το περιστατικό με τον Κυριάκο Βελόπουλο ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής σοβαρότητας και