Σε ανακοίνωσή του το Zero Stray Academy αναφέρει: Σας περιμένουμε στην Επιστημονική Εσπερίδα που με πολύ μεγάλη τιμή και χαρά συνδιοργανώνουμε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”.


Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει βράβευση Δήμων που έχουν αποφοιτήσει από το βασικό πρόγραμμα σπουδών της Ακαδημίας μας με Βάση την Εφαρμογή της Γνώσης στην Πρακτική τους.

Ακόμα στα πλαίσια της εκδήλωσης το Zero Stray Pawject θα προχωρήσει σε δωρεά 100 SCANNER, κάθε εκπρόσωπος δήμου θα παραλαμβάνει από εμάς ένα SCANNER για τον δήμο του.

Εκεί θα βρίσκονται και όλοι οι καθηγητές της Ακαδημίας μας είτε με φυσική παρουσία, είτε με ψηφιακή.

Ψηφιακό Πρόγραμμα Επιστημονικής Εσπερίδας, με θέμα: ‘ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ’ (Νομοθεσία, Χρηματοδότηση, Κατάρτιση, Καλές Πρακτικές)’, που διοργανώνεται από το Zero Stray Pawject (Zero Stray Academy), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, στις 26 Μαΐου 2023, στο TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο.

Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα σας αποστέλλεται το Ψηφιακό Πρόγραμμα της Επιστημονικής Εσπερίδας, με θέμα: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ’ (Νομοθεσία, Χρηματοδότηση, Κατάρτιση, Καλές Πρακτικές)’, που διοργανώνεται από το Zero Stray Pawject (Zero Stray Academy), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”, στις 26 Μαΐου 2023, στο TAE KWON DO, Παλαιό Φάληρο.

Εργασίες Εσπερίδας: 14:00-20:00, Χώρος Υλοποίησης ‘Αίθουσα Καποδίστριας’, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae Kwon Do, Λεωφόρος Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο 

Η Επιστημονική Εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του 4ήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», σε συνεργασία  με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, και το Φορέα Διοργάνωσης Θεματικών Εκθέσεων Attica Green Expo. 

Το 4ήμερο Επιστημονικό Συνέδριο έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί από την Παρασκευή 26 έως το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι Προσυνεδριακές Εκδηλώσεις προγραμματίζονται να υλοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 24-25 Μαΐου 2022, στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Το Συνέδριο αποτελεί, παράλληλα, την 4η Ετήσια Συνάντηση Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών, των 332 Δήμων της χώρας, που συμμετέχουν στο «Εθνικό Δίκτυο Τεχνογνωσίας & Επικοινωνίας Στελεχών Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ – Δίκτυο Ξενοφών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Facebook Comments