Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, δέχεται σωρεία επικρίσεων έπειτα από τις επιλογές της για τη σειρά των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια με λίστα για τις εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου. Οι αποχωρήσεις δεν έχουν τέλος, με όσους φεύγουν από το κόμμα να εκφράζουν ανοιχτά τη διαφωνία τους.

Τελευταίο παράδειγμα όσα αναφέρει ο γνωστός χρήστης του Twitter, Georghy Zhukov, που με ανάρτησή του επισημαίνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθέτησε τον προσωπικό της γυμναστή, Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Β1′ στον βόρειο τομέα Αθηνών.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Να σημειώσουμε ότι ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος είναι πρώην πρωταθλητής Ευρώπης στον στίβο και γυμνάζονται μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ήδη από το καλοκαίρι του 2020 στο Αττικό Άλσος. Η κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία παλαιότερα δεν είχε καμιά σχέση με τη γυμναστική, ανέφερε παλαιό δημοσίευμα, έχει βάλει την άθληση στην καθημερινότητά της. Εσχάτως, φαίνεται πως επιχειρεί να βάλει και τον κ. Σπηλιοτόπουλο στη Βουλή, τοποθετώντας τον δεύτερο στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας, κάτω μόνο από τον εαυτό της.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος ήταν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τελευταίος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments