Βρε μανία να βρουν να στοιχεία ώστε να στοιχειοθετήσουν ελληνική υπαιτιότητα στο πολύνεκρο ναυάγιο. 

Βρε ζήλο που επιδεικνύουν να το αναλύσουν, να το εξετάσουν, να το διυλίσουν το τραγικό γεγονός, μέχρι να οδηγήσουν το συμπέρασμα εκεί που είχαν αποφασίσει από την αρχή. Είμαστε δολοφόνοι εγκληματίες.

Αυτό που ζούμε τούτες τις μέρες από τη μεριά του Σύριζα, ξεφεύγει κάθε πλαισίου πολιτικής στόχευσης και καταλήγει εσωτερικός ψυχαναγκασμός τους. Μόνο έτσι εξηγείται το μίσος που αναδεικνύουν τα λόγια τους, παρά το γεγονός ότι κάθε εχέφρων άνθρωπος καταλαβαίνει πως αυτή η επιχειρηματολογία τους κάνει εκλογική ζημιά. Τα Συριζοστελέχη έχουν τρελαθεί τόσο πολύ που δεν υπολογίζουν πια τίποτα.

Ούτε πολιτικά κόστη υπολογίζουν πια, ούτε την πιθανότητα ακόμα μεγαλύτερης πτώσης τους σκέφτονται. Τα ‘χουν πάρει τόσο πολύ στο κρανίο με το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου και έχουν χάσει κάθε αίσθηση αυτοσυγκράτησης, που πλέον αφήνουν ελεύθερα τα συναισθήματα τους να ξεχειλίζουν αδιαφορώντας για τη συνέχεια. 

Μοιάζουν με ζωντανά που έσπασαν το σκοινί που τα κρατούσε και τώρα κάνουν σαν παλαβά τρέχοντας ανεξέλεγκτα γύρω – γύρω χωρίς σκοπό.

Να μου το θυμάστε λοιπόν, ότι κατά την ίδια μέθοδο, μετά και το αποτέλεσμα της επόμενης Κυριακής, η ακόμα πιο συσσωρευμένη οργή τους θα ξεσπάσει κατά του κόσμου. Θα κόψουν τελείως καπίστρι και θα πουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν. Εκεί θα γελάσουμε.


 

Facebook Comments