Ο Πολάκης απαντά στις αιχμές Αχτσιόγλου για τα “θολά νερά”: Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακή

2 λεπτά ανάγνωση
18 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση στην υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου μετά τις δηλώσεις της το βράδυ της Κυριακής, κατά τις οποίες άφησε αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη, έδωσε ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στο facebook, o βουλευτής Χανίων ο οποίος έχει στηρίξει ανοιχτά τον νικητή του πρώτου γύρου, έγραψε μεταξύ άλλων: “Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερα της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης. Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακη”.

Η ανάρτησή του:

“Εμείς μόνα σε πεντακάθαρα Νερα κολυμπάμε ….και θα συνεχίσουμε και την άλλη Κυριακη!

Άλλοι τσαλαβουτούσανε στα θολά νερα της σιωπής ,της ηπιότητας-μετριοπάθειας-να μην τρομάξουμε τους κεντρώους και τελικά της μη αντιπολίτευσης !!

Υγ Δηλαδή μας είπε πως το 46-47% που ψήφισε Κασσελακη σήμερα δεν ξέρει από πολιτική και είναι θολό!!!

Η αλαζονεία θα πληρωθεί διπλή την άλλη Κυριακη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,