Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή του, το παρελθόν του, τα σχέδια του, την κοσμοθεωρία του και την εικόνα που έχει για τον εαυτό του έκανε στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε ότι στις εκλογές του 2009 είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρθηκε στην κρητική καταγωγή του, στη γνωριμία του με τον Αλέξη Τσίπρα, στο τι τον συνδέει με τον Παύλο Πολάκη αλλά και στη σχέση του με τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Ακόμα μίλησε για το πώς αποφάσισε να αποδεχτεί τη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον Μπάτμαν και τον Άρη Βελουχιώτη.

«Απαιτώ να μου μιλάνε στον ενικό»
Αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στις αρχές Μαΐου. Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί με τα δικαιώματα και ο Αλέξης Τσίπρας του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Σήμερα σχεδόν πέντε μήνες μετά είπε πως η συγκεκριμένη απάντηση του φαίνεται ειλικρινής.





 

«Απαιτώ να μου μιλάνε στον ενικό διότι πιστεύω ότι ο σεβασμός πρέπει να επιδεικνύεται με πράξεις και όχι με τυπικότητες», είπε ακόμα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι το πιο διαφανές πολιτικό πρόσωπο τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα»
Αναφερόμενος στον εαυτό του δήλωσε πως είναι αληθινός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι το πιο διαφανές πολιτικό πρόσωπο τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματά μου στη ναυτιλία είναι δημόσια υπάρχουν στο χρηματιστήριο στην Αμερική. Δεν μπορεί να μου πει κανείς ότι πέτυχα στην Ελλάδα, κάνοντας λαμογιά ή απατεωνιά».

Μάλιστα όπως είπε η προεκλογική του καμπάνια κόστισε περίπου 50 χιλιάδες ευρώ. «Πόσο να κοστίσει η καμπάνια ενός μήνα με τόσους εθελοντές», διερωτήθηκε και προσέθεσε: «Στη Μακρόνησο πήγα δωρεάν, με πήγε ο ναύαρχος, ούτε τα πετρέλαια δεν πλήρωσα».

«Δεν είμαι Αμερικανάκι, είμαι Κρητίκαρος»
«Όσοι νομίζουν ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος», είπε χαρακτηριστικά για τις επικρίσεις που δέχεται και σημειώνοντας ότι δεν είχε ψηφίσει ΠΑΣΟΚ επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν επίσης ένα Αμερικανάκι.




«Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης, μίας προοδευτικής χώρας. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε», προσέθεσε, σημειώνοντας πως δεν ήταν εν συνεχεία στην Ελλάδα για να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

«Με εκφράζει ο αγώνας του Βελουχιώτη»

Σε ερώτηση αν τον εκφράζει κάποιος «ήρωας» της αριστεράς ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Με εκφράζει ο αγώνας του Βελουχιώτη, πρέπει να μας εμπνέουν αυτές οι φυσιογνωμίες, οι μεγάλες φυσιογνωμίες και πρέπει μετά από αυτή την έμπνευση κι αυτή την περισυλλογή να κοιτάμε νηφάλια τα προβλήματα του τόπου».

«Εγώ και ο Τάιλερ θέλουμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας»




Όσον αφορά τη σχέση του με τον σύντροφό του Τάιλερ, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας».



Μάλιστα υπογράμμισε ότι δεν έχει δεχθεί bullying για τη σχέση του με τον Τάιλερ. «Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά». Στο σημείο μάλιστα αυτο κάλεσε την κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια, λέγοντας πως έκανε λάθος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν το πέρασε, αν και αναγνώρισε ότι η καθιέρωση του συμφώνου συμβίωσης ήταν μια τομή.




Πηγή: In.gr

Facebook Comments