Στο δυναμικό πεδίο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, η Aircash αναδεικνύεται σε πρωτοπόρο, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά τραπεζικά όρια. Ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος εγγεγραμμένο στην Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών και εγκεκριμένο από τον ελβετικό ρυθμιστικό οργανισμό Self-Regulatory Organization (SRO), η Aircash εντυπωσιάζει με την παγκόσμια παρουσία της και την συνεχή ανάπτυξή της.

Παγκόσμια παρουσία και εντυπωσιακή ανάπτυξη

Με παρουσία σε πάνω από 200.000 σημεία λιανικής πώλησης και μια βάση χρηστών άνω των 600.000 ατόμων, εκτείνεται στην Ελλάδα, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Ρουμανία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Σλοβενία και την Κύπρο. Τα μελλοντικά σχέδια επέκτασης στοχεύουν στη Γαλλία, την Πολωνία και τη Βαλτική, εδραιώνοντας τη δέσμευση της Aircash να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με γραφεία στρατηγικά τοποθετημένα στη Νέα Υόρκη, την Ελβετία και την Αγγλία, η Aircash ξεχωρίζει για την απαράμιλλη παγκόσμια εμβέλειά της.

Εντυπωσιακή επιτυχία της εταιρείας

Η ανοδική πορεία της Aircash προς την επιτυχία την ανέδειξε στην 4η θέση στον κατάλογο της Deloitte με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Κεντρική Ευρώπη. Αναγνωρισμένη από τους Financial Times ως η 13η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Ευρώπη, κατέχει με υπερηφάνεια τον τίτλο της υψηλότερης σε κατάταξη κροατικής εταιρείας.

Επαναστατική προσέγγιση στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες

Εισάγει μια καινοτόμο προσέγγιση στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, υπερβαίνοντας τους περιορισμούς των παραδοσιακών τραπεζών. Η δωρεάν εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους εύκολα και γρήγορα, επιτρέποντας ταχείες μεταφορές χρημάτων, δωρεάν πληρωμές λογαριασμών και την αγορά εισιτηρίων εκδηλώσεων και ηλεκτρονικών βινιετών για επτά ευρωπαϊκές χώρες (Σλοβενία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελβετία).

Προπληρωμένη κάρτα Aircash Mastercard

Η Aircash έγινε το πρώτο μη τραπεζικό ίδρυμα στην Κροατία που απέκτησε το 2021 την ιδιότητα του “εκδότη Mastercard” προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων στους χρήστες της, συμπεριλαμβανομένης της ταχείας ενεργοποίησης μέσω σάρωσης του κωδικού QR, της δυνατότητας σύνδεσης έως και 5 καρτών με έναν λογαριασμό και του πλήρους ελέγχου των ημερήσιων και μηνιαίων ορίων. Ακόμα, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις για την κατοχή της κάρτας και δεν αναγράφονται σε αυτήν ιδιωτικές πληροφορίες.

Παρουσία στην Κύπρο

Η Aircash έχει επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της στην Κύπρο, συνεργαζόμενη με ηγέτες του κλάδου. Οι χρήστες απολαμβάνουν από την πληρωμή υπηρεσιών απευθείας μέσω της εφαρμογής μέχρι την απόκτηση βινιετών, ψηφιακά κουπόνια για πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών και συνδρομές σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming.

Οι καινοτομίες, οι στρατηγικές συνεργασίες και οι προωθητικές ενέργειες με επίκεντρο τον χρήστη, τοποθετούν την εφαρμογή ως απαραίτητο εργαλείο για τις καθημερινές οικονομικές συναλλαγές όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την ΕΕ. Κύριος στόχος της Aircash είναι να επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών της, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών για να βελτιώσει την καθημερινότητα των χρηστών παγκοσμίως για ακόμα πιο πρακτικές λύσεις για τη σύγχρονη κοινωνία.

Ακολουθήστε την Aircash σε Facebook & Instagram.

Facebook Comments