Πρώην δημοσιογράφος είναι ο νεαρός άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο, την περασμένη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.


Ειδικότερα, πρόκειται για τον νεαρό πρώην δημοσιογράφο Απόστολο Φουρνατζόπουλο, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε γίνει γνωστός για τα ρεπορτάζ του σχετικά με την αστυνομική βία κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων, τα οποία είχαν γίνει viral.

 

Τί είχε συμβεί

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, οι γείτονες άκουσαν εκρήξεις από τον μετασχηματιστή και κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία φτάνοντας στο σημείο διέκρινε ότι κοντά στα καλώδια βρίσκεται ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Αν και αρχικά είχε ειπωθεί πως ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν κάποιος που και επιχείρησε να πραγματοποιήσει ρευματοκλοπή, τελικά πρόκειται για τον 26χρονο πρώην δημοσιογράφο.

Να σημειώσουμε ότι άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο νεαρός άντρας, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο.

Να τονισθεί ότι ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments