Τον ξάδελφό του Βασίλη, υποψήφιο στις προκριματικές εκλογές στα Χανιά, προωθεί για την ευρωβουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Εμείς αγαπάμε την Ευρώπη, είμαστε μέρος της αλλά και εκείνη είναι μέρος της Ελλάδας. Ταυτιζόμαστε με το όραμα του προέδρου να δημιουργήσει μια κοινότητα που δραστηριοποιείται για τα προβλήματα των ανθρώπων. Εγώ θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά, οι νέοι επηρεάζονται άμεσα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη και πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις, όχι να αποφασίζουν άλλοι για εμάς», δήλωσε ο υποψήφιος, Βασίλης Κασσελάκης, σύμφωνα με το τοπικό Zarpanews των Χανίων.

Όταν ρωτήθηκε, πώς έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στα κοινά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πατέρας του, Γιάννης Κασσελάκης, μόλις πρόσφατα διατέλεσε βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος ξανά με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Κασσελάκης απάντησε ως εξής:

«Μεγαλώσαμε σε μια δημοκρατική οικογένεια όπου υπήρχε πάντοτε η ελευθερία της άποψης και το μήνυμα του πατέρα μου όταν του ανακοίνωσα την απόφασή μου ήταν “παιδί μου, πήγαινε μπροστά”».

Πηγή φωτό: protothema.gr

Facebook Comments