Κυκλοφόρησε το Making Of της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, UNDERWONDER, ένα αποκλειστικό απόσπασμα 30’ που αποκαλύπτει behind the scenes στιγμιότυπα και εμβαθύνει στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ μέσα από τα μάτια των ίδιων των συντελεστών.

Το Making Οf UNDERWONDER δίνει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα στάδια μιας μεγάλης παραγωγής ντοκιμαντέρ, από την αρχική ιδέα έως την τελευταία κλακέτα και την επεξεργασία του υλικού. Εδώ, οι θεατές ακολουθούν το ταξίδι των συντελεστών και της καταδυτικής ομάδας, καθώς μοιράζονται τις σκέψεις τους πίσω από τις κάμερες, οργανώνουν τις αποστολές, αντιμετωπίζουν προκλήσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και προχωράνε στo τελικό στάδιο της διαδικασίας του post-production.

Συγκεκριμένα, στο Making Οf UNDERWONDER οι συντελεστές μιλάνε για την προσέγγιση, την ιδέα και τη δομή του ντοκιμαντέρ, την κινηματογράφηση και το set up όπου οργανώνονται οι αποστολές, τα ταξίδια και τα γυρίσματα στη Λίμνη Βουλιαγμένη, τα Χανιά, τον Όρμο του Διρού και την Πάρο, τα απρόοπτα και τις δυσκολίες που συναντούν, αλλά και το στάδιο που αφορά την επεξεργασία του υλικού στο μοντάζ, το vfx και το sound design.

Το Making Οf UNDERWONDER είναι διαθέσιμο, ως Επεισόδιο 5,
On Demand στην COSMOTE TV και στο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=O_Y-TlpHL64

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ

Το “UNDERWONDER” είναι μία τετραμερής σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία αποκαλύπτει υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας μέσα από τη σπηλαιοκατάδυση. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό οπτικής ομορφιάς, μαζί με άγνωστα στοιχεία και πληροφορίες που αποκαλύπτουν τη γεωλογική ιστορία της Ελλάδας, όπως αποτυπώνεται μέσω της υποθαλάσσιας εξερεύνησης.

Η οπτικοποίηση πραγματοποιείται μέσα από το πρίσμα της επιστημονικής ανάλυσης του Δρ. Γεωλογίας-Σπηλαιολογίας, Βασίλη Γιαννόπουλου, αλλά και της ανθρώπινης εμπειρίας, καθώς μία ομάδα δυτών με επικεφαλής τον σπηλαιοδύτη Γιώργο Βανδώρο, μοιράζονται τις ιστορίες τους και δοκιμάζουν τα όριά τους, ενώ εξερευνούν μερικά από τα πιο επικίνδυνα και, ταυτόχρονα, εντυπωσιακά περιβάλλοντα. Η ομάδα των δυτών επισκέπτονται υποβρύχιες σπηλιές και βιώνουν ακραίες συνθήκες. Δοκιμάζουν τις ικανότητές τους και ανακαλύπτουν συναρπαστικά τοπία, κρυμμένα εκατοντάδες μέτρα κάτω από το νερό.

Μέσα από τα μοναδικά υποβρύχια πλάνα της σπηλαιοδύτριας και κινηματογραφίστριας Καρολίν Νεγρίν, αλλά και τα εντυπωσιακά 3d effects και animations, απεικονίζεται η θέση και η μορφή των σπηλαίων, αλλά και οι συνθήκες που επικρατούσαν στην κάθε περιοχή, σε αντιπαραβολή με το «σήμερα» και τα σύγχρονα δεδομένα.

Στην πρωτοποριακή σειρά παραγωγής της COSMOTE TV, τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Καρύδας, τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και την εκτέλεση παραγωγής το MAD TV/DAM Productions.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά στο: https://underwonder.gr/
Social Media
Facebook – UnderWonder Doc
Instagram – underwonder_doc
TikTok – @underwonder_doc
Website – www.underwonder.gr
UNDERWONDER – CREDITS
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: COSMOTE TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: MAD TV / DAM PRODUCTIONS
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ & ΣΕΝΑΡΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΛΑΝΑ: CAROLIN NEGRIN
EXECUTIVE PRODUCER: ΦΑΙΗ ΤΣΙΤΣΙΠΗ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ & PRODUCTION COORDINATOR: ΜΑΡΙΑ ΛΗΔΑ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ COSMOTE TV: ΓΙΩΤΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
PRODUCTION DESIGN: ΝΑΤΑΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΕΝΤΣ
ΚΑΡΟΛΙΝ ΝΕΓΡΙΝ

Το ντοκιμαντέρ UNDERWONDER πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών MOTOR OIL και BLUE STAR FERRIES.

Facebook Comments