Αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας Αυγή

2 λεπτά ανάγνωση
25 Ιουνίου 2024

Αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας Αυγή, με επίκληση οικονομικών προβλημάτων από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συνεχίσει μόνον με την κυριακάτικη έκδοση, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν κινήσεις για την ανάπτυξη του site της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την απόφαση του κόμματος να ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας ενημερώθηκαν ήδη οι εργαζόμενοι από τον οικονομικό υπεύθυνο του ΣΥΡΙΖΑ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, ενώ η ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε σχετικά από τον διευθυντή της Αυγής, Σπύρο Σουρμελίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεροβασίλη στη χθεσινή απεργία: «Οι εργαζόμενοι διεκδικούν αξιοπρέπεια στη ζωή και στην εργασία» – Όταν σε Αυγή και Κόκκινο είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες

Η Όλγα Γεροβασίλη σε πρόσφατη τοποθέτησή της δήλωσε ότι «οι εργαζόμενοι διεκδικούν

Θ. Καρτερός κατά Στ. Κασσελάκη: “Ανεύθυνος ή και τυχοδιώκτης”

Με ένα ιδιαίτερα επιθετικό άρθρο στην “Αυγή”, ο Θανάσης Καρτερός κατηγορεί τον

Έλ. Ακρίτα: Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο Κασσελάκης τον πολεμάνε

Η Έλενα Ακρίτα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη