Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ζούγκλας», το θύμα, 54 ετών, δολοφονήθηκε έξω από επιχείρηση, που διατηρούσε συνεργατικά με άλλο ένα άτομο, με την ονομασία «SKS SURVEY O.E. – Θ. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ – Π. ΣΤΑΘΗΣ Ο.Ε.», η οποία ειδικεύεται σε «δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών». Το θύμα είναι ο Παναγιώτης Ξ. Στάθης, τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα φαίνεται να ανήκει στον συνέταιρο του και να το είχε δανειστεί για άγνωστους λόγους. Το χτύπημα έχει κριθεί ως «μαφιόζικο» από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία δεν αποκλείει ο στόχος να ήταν ο συνεταίρος και όχι το θύμα.

Και οι δύο επιχειρηματίες, τόσο το θύμα όσο και ο συνέταιρός του, δεν έχουν ποινικό μητρώο.

Ποιος είναι το θύμα της επίθεσης
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», το θύμα, ο Παναγιώτης Ξ. Στάθης είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο. Το όνομά του συνδέεται με τις μεγαλύτερες δουλειές πολεοδομικής φύσεως στο νησί.

Συνεργαζόταν με τον Δήμο Μυκόνου την περίοδο που δημιουργήθηκε το λεγόμενο χωροταξικό, που χώρισε το νησί σε ζώνες.

Πηγές αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε έρθει σε σύγκρουση με διάφορους επιχειρηματίες, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Χρήστου Βερώνη, σημερινού δημάρχου της Μυκόνου.

Πριν από λίγο καιρό φαίνεται να είχε αγοράσει ένα τεράστιο οικόπεδο στην περιοχή Άγιος Στέφανος, όπου έχτισε ένα μεγάλο ακίνητο.

Πηγή & φωτό: zougla.gr

Facebook Comments