Μέσω των δικηγόρων του απάντησε ο Αντώνης Ρέμος, του οποίου την κινητή και ακίνητη περιουσία δέσμευσε η Αρχή για το Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος μετά από υπόνοιες για φοροδιαφυγή και αντίστοιχα ξέπλυμα παράνομου χρήματος, σε ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή και τονίζει πως η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος δεν τον έχει καλέσει για εξηγήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου αναφέρει:

Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου .

Facebook Comments