Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις «εγκληματικές επιλογές και την ανεπάρκεια στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών» εξαπολύει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το κείμενο της ανακοίνωσης που ακολούθησε την σημερινή συνεδρίαση.

Η Πολιτική Γραμματεία επαναλαμβάνει ότι θα κατατεθεί στην Πρόταση Νόμου για την συγκρότηση Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Πολιτικής Προστασίας, με νομική, οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια.

Το κείμενο αναφέρεται και στο θέμα των μέσων ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα «θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητας εξεύρεσης πόρων και χρηματοδότησης για να υπηρετηθεί το σχέδιο ανασυγκρότησης και εξορθολογισμού των ΜΜΕ, το οποίο θα περιλαμβάνει και πρόγραμμα εθελούσιας για τους εργαζόμενους».

Αναφέρεται και στο ζήτημα της αναπλήρωσης του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας, Όθωνα Ηλιόπουλου, σημειώνοντας ότι «η παρουσία του προέδρου του κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο θα δυναμώσει τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη μεγάλη, αντιπολιτευτική προσπάθεια του κόμματος».

Facebook Comments