Γιάννης Σαρακιώτης: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

3 λεπτά ανάγνωση
28 Νοεμβρίου 2024

Στο γραφείο του προέδρου της Βουλής βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης, προκειμένου να καταθέσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή του μετά την αποχώρησή του από το γραφείο του προέδρου της Βουλής ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε: «Με επιστολή μου προς τον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησα σήμερα την ανεξαρτητοποίηση μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Τα όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο χρονικό διάστημα είναι γνωστά σε όλους, αλλά δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν. Δεν συναίνεσα σε όλα αυτά, δεν σιώπησα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά δεν εισακούστηκα.

» Δεν μπορώ να υποκρίνομαι ότι συνεχίζουμε όπως είμαστε, δεν συνέβη τίποτα και προχωράμε παρακάτω. Δεν μπορούν να ξεχαστούν τα πάντα. Το τραύμα αυτή τη στιγμή είναι και νωπό αλλά και βαθύ. Σε ότι με αφορά, από τη θέση του ανεξάρτητου βουλευτή Φθιώτιδας, θα συνεχίσω να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου αναδεικνύοντας καθημερινά τα προβλήματα και τις αγωνίες τους».

Σε ερώτηση αν εντάσσεται στο κόμμα Κασσελάκη, δεν έδωσε απάντηση. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μένει πλέον με 28 βουλευτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Στ. Κασσελάκης: «Έχω ωριμάσει πολιτικά και ξέρω τί χρειάζεται για να πάω μπροστά η χώρα μου και η Ευρώπη»

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη περί «πολιτικής ωρίμανσης» μοιάζει περισσότερο με επικοινωνιακό

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,