Κρίσιμες ώρες για τον Μίμη Δομάζο: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ερυθρό Σταυρό – Το ιατρικό ανακοινωθέν

3 λεπτά ανάγνωση
22 Ιανουαρίου 2025

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Μίμης Δομάζος, ο βετεράνος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διακομίσθηκε νωρίτερα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ανακοπή, έκαναν προσπάθειες και επανέφεραν την καρδιακή και την αναπνευστική του λειτουργία. Κρίσιμες ωστόσο είναι οι επόμενες ώρες.

Ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρουν νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ανακοπή ανήμερα των γενεθλίων του.

To ιατρικό ανακοινωθέν:

Σας γνωρίζουμε, ότι σήμερα στις 22/01/2025 και ώρα 11:37 διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, στο Καρδιολογικό ΤΕΠ, λόγω εξωνοσοκομειακής ανακοπής, χωρίς σφυγμό και καρδιακή ηλεκτρική δραστηριότητα.

Πραγματοποιήθηκε προχωρημένη καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και ο ασθενής ανταποκρίθηκε. Παραμένει διασωληνωμένος και υποβάλλεται σε πλήρη κλινικό εργαστηριακό έλεγχο. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Zero Waste Entrepreneurship 2026: Θεσσαλονίκη – Κόμβος βιώσιμης καινοτομίας για 3η χρονιά

Το InfinityGreece και η incommon, δύο οργανισμοί με σταθερή δέσμευση στην ενδυνάμωση

Π. Ρούτσι: «Δεν με χτύπησαν απλώς με έσπρωξαν»

Η νέα τοποθέτηση του Π. Ρούτσι προκαλεί εύλογα ερωτήματα, καθώς η αναφορά

Λάρισα: Αποχή δήλωσε η πρόεδρος της δίκης για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας του δυστυχήματος των Τεμπών

Αποχή δήλωσε η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου εκδικάζεται η υπόθεση