Τα “μαζεύει” ο Αν. Παναγιωτόπουλος: «Αναγνωρίζω το λάθος μου, καθ’υπερβολή προφορικότητα στον λόγο μου»

4 λεπτά ανάγνωση
18 Φεβρουαρίου 2025

Σε δήλωση στην οποία «αναγνωρίζει το λάθος του» προχώρησε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μετά το βίντεο το οποίο τον εμφανίζει να υβρίζει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και να ειρωνεύεται τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δημόσια ότι αναγνωρίζω το λάθος μου γι’ αυτή την καθ’ υπερβολήν προφορικότητα στον λόγο μου, προκειμένου να αναδειχθεί το ζήτημα του κοινωνικού αποκλεισμού και των ανισοτήτων που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Η ανάρτησή του:

«Με αφορμή το θόρυβο που έχει προκληθεί γύρω από δημόσια ομιλία μου σε χώρο μίας εκδήλωσης, προς αποκατάσταση της ορθότητας και για να μη μένουν λάθος εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω δημόσια ότι αναγνωρίζω το λάθος μου γι’ αυτή την καθ’ υπερβολήν προφορικότητα στον λόγο μου, προκειμένου να αναδειχθεί το ζήτημα του κοινωνικού αποκλεισμού και των ανισοτήτων που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο κοινοβουλευτικός λόγος μου και ο δημόσιος λόγος μου σε όλη τη μακρά θητεία μου στα δημόσια πράγματα, δεν ήταν και δεν είναι ποτέ αυτός, γιατί ανέκαθεν σεβόμουν και σέβομαι τους θεσμούς και τους ανθρώπους, όχι όμως και τις πολιτικές στις οποίες αναφερόμουν».

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη