Ν. Πλακιάς: «Τα λάθη τα δικαιολόγησα πολλές φορές από όπου και αν προέρχονταν ιδίως από συγγενείς τώρα πλέον όχι !!!»

4 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουνίου 2025

Νέα ανάρτηση του Νίκου Πλακιά στο FB μία μέρα μετά την προανακριτική στη Βουλή για την παραπομπή του Κώστα Καραμανλή.

Η ανάρτησή του:

Για τις δυο φωτογραφίες παρακάτω υπεύθυνοι είναι και αυτοί που ζήτησαν την προανακριτική γνωρίζοντας τα αποτελέσματα.
Κάποτε θα απολογηθούν και αυτοί ενώπιον αυτή τη φορά στους συγγενείς που δεν ρωτήθηκαν.
Πλέον και φτάνοντας στην ώρα της δίκης ο καθένας θα θερίσει ότι έσπειρε.
Εσεις μείνετε δίπλα στις οικογένειες μας κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούτε .
Απευθύνομαι πλέον στην τοπική κοινωνία και σε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας όλο αυτόν τον καιρό σε όλη την Ελλάδα .
Σε εσάς που είδατε έναν αγώνα έξω από πολιτικές σκοπιμότητες και έναν αγώνα με γνώμονα μόνο την αλήθεια για την δικαίωση των παιδιών μας .
Οταν έρθει η ώρα και στο κάλεσμα μου τότε όταν εγώ θα μπαίνω πρώτος με το αυτοκίνητο μου στα δικαστήρια τότε θα ξεκινήσει και το τελευταίο από την Καλαμπακα .
Τότε θα καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με νενεκους και στρατιωτάκια.
Τότε και μόνο τότε θα δώσουμε την έσχατη μάχη .
ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ !!!
Χάθηκε μια μάχη στημένη όχι ο πόλεμος .
Πλέον ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε μόνο το φως που στο τέλος θα κερδίσει το σκοτάδι και όσους υπηρετούν αυτό από όπου και αν προέρχονται .
Τα λάθη τα δικαιολόγησα πολλές φορές από όπου και αν προέρχονταν ιδίως από συγγενείς τώρα πλέον όχι !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάληψη θέσης στάθμευσης με εμπόδια: Διοικητικό πρόστιμο 350€ προβλέπει ο Νέος ΚΟΚ

Η αυθαίρετη «δέσμευση» θέσης στάθμευσης με καρέκλες, κώνους, καφάσια ή άλλα αντικείμενα

«Τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, οι δημόσιοι χώροι δεν είναι τσιφλίκια κανενός»

Η αναβίωση του διλήμματος «ή μαζί μας ή απέναντί μας» δηλητηριάζει ξανά

Τελειώνει το εντυπωσιακό story των spreads των ομολόγων του Νότου;

Οι διαφορές των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων των χωρών του Νότου της