Ν. Καραχάλιος: «Μετά τις εκλογές βραχιολάκια – Μπαίνουμε στην τελική ευθεία πτώσης του καθεστώτος»

2 λεπτά ανάγνωση
7 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Νίκος Καραχάλιος, επιχειρεί ξανά να προκαλέσει εντυπώσεις, υιοθετώντας ρητορική που περισσότερο θυμίζει πολιτικό θέατρο παρά σοβαρό δημόσιο λόγο.

Οι αναφορές του σε «βραχιολάκια» και «πτώση καθεστώτος» εκφράζουν μια απελπισμένη προσπάθεια να παραμείνει στο προσκήνιο μέσω ακραίων χαρακτηρισμών και καταστροφολογίας, την ώρα που η κοινωνία έχει ανάγκη από υπεύθυνες φωνές και όχι από λαϊκιστές που ποντάρουν στον διχασμό.

Ο Καραχάλιος δείχνει να επενδύει περισσότερο στην τοξικότητα του πολιτικού κλίματος παρά σε οποιαδήποτε ουσιαστική πρόταση ή πολιτική συνέπεια — επιβεβαιώνοντας ότι ο λαϊκισμός, όταν ξεπερνά τα όρια της λογικής, μετατρέπεται απλώς σε καρικατούρα της δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βορίδης: «Η Κοβέσι αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως πολιτικό καταλύτη»

Ο Μάκης Βορίδης εξαπέλυσε αιχμηρή επίθεση κατά της Λάουρα Κοβέσι, υποστηρίζοντας ότι

Πρωτογενές πλεόνασμα €4,369 δισ. στο α’ τρίμηνο

Στα 4,369 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, το πρωτογενές πλεόνασμα,

Ενέργεια και επιχειρήσεις: Άνοδος κόστους και φόβοι για πληθωρισμό

Η αγορά ενέργειας εισέρχεται σε νέα φάση έντασης, με το ενεργειακό κόστος