Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν»

2 λεπτά ανάγνωση
12 Δεκεμβρίου 2025

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια του θεσμικού ρόλου της, μετατρέποντας μια κοινοβουλευτική διαδικασία σε πεδίο προσωπικής επίθεσης και έντασης.

Η παρέμβασή της στην εξεταστική επιτροπή, με στοχοποίηση της προεδρεύουσας Μαρίας Συρεγγέλα, δεν συνιστά πολιτική κριτική αλλά απαράδεκτη συμπεριφορά, που – σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας – φέρει σαφή σεξιστικά χαρακτηριστικά. Αντί να συμβάλει ουσιαστικά στη διερεύνηση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, επέλεξε τη λογική της σύγκρουσης και της προσωπικής απαξίωσης, υπονομεύοντας την ίδια τη διαδικασία.

Η προαναγγελία αγωγής από τη βουλευτή της ΝΔ αποτυπώνει τη σοβαρότητα του επεισοδίου και αναδεικνύει ότι η πολιτική ένταση δεν μπορεί να νομιμοποιεί προσβολές, ιδιαίτερα όταν στρέφονται εναντίον γυναίκας προέδρου κοινοβουλευτικού οργάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να γίνει μία δίκαιη δίκη»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να επενδύει στην ένταση, στις καταγγελίες και στο

Η Καρυστιανού, το «ρωσόφιλο» αφήγημα και η ψήφος της οργής

Η πολιτική πιάτσα κάνει ένα τεράστιο λάθος με τη Μαρία Καρυστιανού.

Η «δεξαμενή των Τεμπών» και ο πόλεμος Τσίπρα – Καρυστιανού

Τα ευτραφή περιστέρια της πλατείας Αριστοτέλους και η Μπαρτσελόνα, όχι του Camp