Ο τίτλος είναι ελάχιστα ειρωνικός και πρωτίστως ρεαλιστικός.
Ο Τσίπρας είναι το σύγχρονο Ελληνικό φαινόμενο πολιτικής. Γεννήθηκε από το κενό πολιτικής και πολιτικών.
Από ΣΥΡΙΖΑ, περνάμε στον πολυσυλλεκτικό Τσίπρα κομμάτων και θα καταλήξουμε στον οικουμενικό.

Είναι ο μοναδικός και αδιαμφισβήτητος “παίκτης” της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Δεν υπάρχει αντίπαλος προς το παρόν, ούτε προβλέπεται στο άμεσο μέλλον.

Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, στην παραμυθοχώρα ” η Ελλάς”, κάτω από την καθοδήγηση της “αόρατης” υπερατλαντικής φίλης μας, που μας θέλει και την θέλουμε, θα έρθει το σοκ απογαλακτισμού μας από τον Ευρωπαϊκό εναγκαλισμό μας, που τον σχεδίασε με οίστρο ο “Γερμανός” Σημίτης και τον συνέχισε στρεβλά η πασοκονεοδημοκρατία.

Οι πολιτισμοί γεννιούνται και πεθαίνουν δίπλα σε ναούς. Στην προκειμένη περίπτωση τις τράπεζες. Οι Ελληνικές τράπεζες πέθαναν. Θα μείνουν 2-3 με την ενίσχυση τους, πιθανολογώ από μια Εθνική τράπεζα επενδύσεων με Αμερικάνικα κεφάλαια.

Η πλειοψηφία των δανείων θα κουρευτούν αναγκαστικά για να συνεχίσει η οικονομική δραστηριότητα του τόπου. Αυτή την στιγμη είμαστε όλοι φυλακισμένοι. Αγορά χωρις τράπεζες δε νοείται.

Όταν ο πλούτος που παράγεται μοιράζεται σε ελάχιστους, η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη. Η απληστία χτύπησε κόκκινο.
Restart and refresh.

Την ευκαιρία την έχει στα χέρια του ο Βασιλιάς μας και πιστεύω θα την αρπάξει και θα δοξαστεί εξαφανίζοντας  την παλαιά πολιτική και επιχειρηματική σκηνή και δημιουργώντας νέα.

Η δημιουργική καταστροφή είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως έθνος και κράτος.

Facebook Comments