Τα νέα Volvo V40 και V40 Cross Country κυριαρχούν στην ελληνική αγορά στην κατηγορία των premium hatch back και η Volvo Σφακιανάκης, σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσετε το V40 ή το V40 Cross Country, στην πιο ολοκληρωμένη από πλευράς εξοπλισμού και αξίας έκδοση Livstyl, στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς.

Μόνο στη Volvo Σφακιανάκης, το V40 Livstyl και το V40 Cross Country Livstyl με κινητήρα Diesel 1600 cc, 115 PS και μικτή κατανάλωση 3,4l/100χλμ,προσφέρεται με έκπτωση 22% στη λιανική τιμή πώλησης του αυτοκινήτου.

Η έκδοση Livstyl, περιλαμβάνει όλον εκείνο τον εξοπλισμό και τα συστήματα ασφαλείας της Volvo, που κάνουν την εμπειρία της οδήγησης απολαυστική, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας, τον επιπλέον εξοπλισμό, και αν επιθυμείτε μηχανικό ή αυτόματοκιβώτιο ταχυτήτων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε και την βασική αρχήτης Volvo, που είναι η ασφάλειά σας,και τα V40 / V40 CrossCountry είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ, έχοντας αποσπάσει την κορυφαία αξιολόγηση των 5 αστέρων, από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλεια EuroNCAP.

Επωφεληθείτε σήμερα στη Volvo Σφακιανάκης, μέσα από μια γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και επιλέξτε το δικό σας V40 ή V40 Cross CountryLivstyl D2, με όφελος 22%. Η προσφορά ισχύει μέχρι 25 Νοεμβρίου 2015.

Facebook Comments