Αυτό που ζούμε είναι back to the past.
Είναι μεταφυσικό.
Είναι για πρώτη φορά Ευρωπαϊκό και όχι Ελληνικό. Οι γκάφες πλέον έχουν εξωγενή προέλευση. Δεν φταίνε οι Έλληνες. Ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι φοροφυγάδες, ούτε τα κανάλια, ούτε οι Δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε οι συνταξιούχοι.

Να αποδεχτώ ότι το μνημόνιο ξεκίνησε για να γίνουν μεταρρυθμίσεις, να αποδεχτώ ότι το χρέος μας ήταν υπερβολικό (δεν αποδεχόμαι τίποτα, αλλά να κάνω τον αφελή), το μνημόνιο 2 τι ήταν; Η συνέχιση των ίδιων λαθών; Και καλά το μνημόνιο 2, το δε, 3 τι ήταν; Ο φερετζές του κλέφτη Έλληνα και η τιμωρία του που δεν αγοράζει ελαττωματικά Γερμανικά προϊόντα και δεν δέχεται όλο τον βόθρο της μουσουλμανικής γης της επαγγελίας;

Δεν με νοιάζει το παρελθόν, πλέον. Τι κάνουμε από εδω και πέρα. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Με  πτωχευμένα τα πολιτικά κόμματα και τους πολιτικούς,  πτωχευμένες τράπεζες, κατεστραμμένη αγορά, 3 εκατομμύρια εργαζόμενους μόνο, 50% κόκκινα δάνεια, μείωση 60% του εισοδήματος της μεσαίας αστικής τάξης και μηδεν επενδύσεις, η καταστροφή είναι δεδομένη με το μνημόνιο 3. Είναι φτιαγμένο για να αποτύχει, να ισοπεδωθούμε και να παρακαλάμε για την αποπομπή μας.

Θα πρεπει λοιπόν να παρακαλέσουμε να μας αποβάλλουν από την Ευρωζώνη, με σχέδιο και οργανωμένα, με 3ετες πρόγραμμα στήριξης και ανάπτυξης και σταθερό παράλληλο νόμισμα.

Ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας επενδύσεων, κάτι σαν ΕΣΠΑ με αρχικό κεφάλαιο προς διάθεση 5 δις €, κούρεμα χρέους και δανείων 50% και καταθέσεων 20% απο το πρώτο Ευρώ και 50% άνω των 20,000€, και στο εξωτερικό, επαναπατρισμό κεφαλαίων με 15% πρόστιμο και κατάργηση κάθε είδους έκτακτου φόρου και μείωση φορολογίας στο 20%. Αναπτυξιακά κίνητρα αφορολόγητων επενδύσεων.

Αλλιώς ανάκαμψη το 2030.

Υπάρχει και η άλλη λύση της επώδυνης και βασανιστικής προσαρμογής σε ευτελιστικά επίπεδα διαβίωσης και απώλειας ατομικής ελευθερίας και ιδιοκτησίας και απώλειας Εθνικής κυριαρχίας προς χάρη ενός Γερμανικού καπρίτσιου.

Σε αυτή την περίπτωση, επειδή εδώ ειναι Βαλκάνια και συγκεκριμένα Ελλάς, η αυτοδικία θα είναι συχνό φαινόμενο και κανένα μέτρο δεν θα περνάει, ειδικά με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εφοριακούς.

Θα επικρατήσει μια ζούγκλα και θα έχουμε μια τύπου αριστερή “χούντα”.

Welcome to the jungle

Facebook Comments