H SsangYong παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο SUV της, το XLV, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στην Ελβετία, θέλοντας να δείξει πόσο σημαντικό είναι γι αυτήν το νέο μοντέλο και η στενή σχέση που θέλει αυτό να έχει με την Ευρώπη.

Το νέο XLV, που παίρνει, αρκετά αυθαίρετα θα λέγαμε, το όνομά του από τις λέξεις «eXciting smart Life style Vehicle», είναι ένα πολυχρηστικό SUV που προσφέρει διευρυμένο χώρο αποσκευών που το καθιστά ακόμα ιδιαίτερα πρακτικό για οικογενειακή χρήση.

Έχοντας ως βάση την πλατφόρμα του Tivoli, με 2,6 μέτρα μεταξονίου, το νέο XLV έχει επιμηκυμένο αμάξωμα από την 3η κολόνα και πίσω, με μια αύξηση της τάξης των 238 χιλιοστών, που προσφέρει χώρος αποσκευών 720 λίτρων!

Το νέο XLV προσφέρεται στην Ελλάδα με τον κινητήρα e-XDi160,turbo-diesel 1,6 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6, που έχει ισχύ 115 ίππων και μέγιστη ροπή 300 Nm στις 1.500-2.500 σ.α.λ., έχοντας εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 117 γρ./χλμ. Συνδυάζεται με δύο ήδη μετάδοσης: Ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Aisin. 

Facebook Comments