Ο Φίλιππος Ταυρής, ιδρυτικό και διαχρονικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρος του 9ου Τακτικού Συνεδρίου, πρόεδρος της ΚΕΦΕ έως τις αρχές της εβδομάδας που παραιτήθηκε και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας έκανε μια εντελώς διαφορετική και τολμηρή δήλωση για το 10ο Συνέδριο που θα προκαλέσει πληθώρα ποικίλων αντιδράσεων:

“Μετά από μία μακρά περίοδο προσυνεδριακών διαδικασιών που δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε να είναι, ούτε όσον αφορά μία τάξη που ακολουθείται, ούτε όσον αφορά τις απαιτήσεις του καταστατικού μας. Με αυτά τα πολλά προβλήματα φτάσαμε σε ένα συνέδριο, έγινε κάποιος διάλογος, είναι βέβαιο ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο συνέδριο αν οι διαδικασίες ήταν αυτές που προβλέπονται. Αυτά όμως είναι παρελθόν.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα της Πολιτικής Επιτροπής, εύχομαι να είναι αποτελέσματα που θα βγουν από την κάλπη και από αύριο να αρχίσουμε μια καινούργια μέρα, μια θετική μέρα, να αφήσουμε τις δυσκολίες που περάσαμε αυτόν τον καιρό και πραγματικά να είναι μια Νέα Δημοκρατία δυναμωμένη από διαδικασίες, που όπως είπα δεν ήταν οι πρέπουσες, αλλά το μέλλον να είναι καλύτερο από το πρόσφατο παρελθόν.”

Facebook Comments