Το πρωτάθλημα αποτελεί… ψύχωση φέτος για την ΑΕΚ, η οποία το καλοκαίρι ενισχύθηκε και προετοιμάστηκε με μοναδικό στόχο να το διεκδικήσει. Επιδίωξή της, ήταν από την πρεμιέρα κιόλας να καταστήσει σαφές στους αντιπάλους της. Και το πέτυχε, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και κερδίζοντας την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με το επιβλητικό 4-1.   

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε το μεγάλο όπλο της επίθεσής του, τον Ούγκο Αλμέιδα, να ρίχνεται στη μάχη του τίτλου πετυχαίνοντας με το «καλημέρα» δύο γκολ (το δεύτερο για… Όσκαρ), αλλά και τον Πατίτο, που τον επέλεξε για το αρχικό σχήμα, να κάνει… όργια μέσα στο γήπεδο, φτιάχνοντας τα δύο πρώτα γκολ και έχοντας συμμετοχή σε όλες σχεδόν τις φάσεις της ομάδας του. Ο αρχηγός Μάνταλος έβαλε και τη δική του σφραγίδα στο ματς με γκολ (2-0), ενώ ο Ντίντακ ήρθε να ολοκληρώσει μια εύκολη νίκη, γράφοντας το τελικό 4-1.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πατίτο, Αλμέιδα

Στον πάγκο για την Ένωση οι: Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Αραβίδης.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιούνες.

Αναπληρωματικοί για τους ακρίτες οι: Ζαρόπουλος, Χατζητέρζογλου, Βασιλακάκης, Κολλάρας, Ράνος, Νιέτο, Καμαρά.

Facebook Comments