Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα» διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου) και την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης (29 Οκτωβρίου).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 (7μμ) στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός (Ι. Δραγούμη 5, Αθήνα) και θα μεταδοθεί και ζωντανά μέσω live streaming, μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου www.epidermia.gr, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ασθενείς από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπισή των δύο ασθενειών θα αναλύσουν η Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια και Διοικήτρια ιατρικής υπηρεσίας Νοσοκομείου Α. Συγγρός, Δρ Χριστίνα Αντωνίου και ο Δρ Δήμος Πατρίκος, Διευθυντής Ρευματολόγος στο Νοσοκομείο Metropolitan.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Τίνα Κουκοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια, ενώ θα προλογίσει ο κ. Ρένος Βαμβακούσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια. Μετά τις ομιλίες των δύο διακεκριμένων γιατρών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Η εκδήλωση, σημειώνεται, πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας GENESIS Pharma και τη συνεργασία του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματολογικών Νόσων Α. Συγγρός.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Επιδέρμια στο τηλέφωνο 2315.553780 

Facebook Comments