Ο κ. Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως «είναι ανήθικο αυτή τη στιγμή τις όποιες εξελίξεις να τις συνδέουν κάποιοι με τις προσωπικές στιγμές του οποιοδήποτε. Δεν αφορά κανέναν αυτό και ουδείς πρέπει να το ακουμπά».

Υπάρχουν δελτία ειδήσεων τα οποία δεν ασχολούνται με την ενημέρωση αλλά με την προάσπιση των συμφερόντων όσων δεν έλαβαν άδεια, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ την οποία κατηγόρησε ότι εμφανίζεται ως ουραγός συμφερόντων».

Για την τροπολογία για το «μαύρο» στα κανάλια είπε ότι θα τοποθετηθεί όταν εξαντληθούν όλες οι προσπάθειες για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Ωστόσο αν αυτό δεν κατέστη δυνατόν είπε ότι «τα κράτη και οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να λειτουργούν εν κενό».

Για τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ είπε ότι η ΝΔ προδικάζει το αποτέλεσμα εδώ και καιρό και δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις προηγούμενες αποφάσεις. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στη στρατηγική της.

Αν το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τα κανάλια και αν αυτό θα προκαλέσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις είπε πως τα συμφέροντα επιθυμούν να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις. «Είναι ηλίου φαεινότερο και το προδικάζουν και κάποιες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ. «Αν έχουμε μία τέτοια εξέλιξη είπε ο κ. Παππας, «γυρίζουμε σε ένα καθεστώς που είναι αντισυνταγματικό. Η ΝΔ καλεί τους δικαστές να βγάλουν λεφτά από το δημόσιο ταμείο και να επιστρέψουν στους καναλάρχες».

Ερωτηθείς αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές σε περίπτωση που τελικά ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, ο κ. Παππάς απάντησε: «Είναι σαφές ότι αυτό επιδιώκουν, υπάρχει παζλ τοποθετήσεων και συμφερόντων που επιθυμούν διακαώς να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις δια μέσου δικαστικών αποφάσεων».

 

Facebook Comments