Ξάνθη-Βέροια 4-0

Kαταιγιστική ήταν η Ξάνθη, η οποία νίκησε την Βέροια με το επιβλητικό 4-0 για την 15η αγωνιστική της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιούνες, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και έστειλε προσωρινά στην 4η θέση τους Ακρίτες. Από την άλλη η Βέροια ήταν τραγική και αγνοεί τη νίκη στην έδρα της. Αυτό ήταν το 10ο παιχνίδι χωρίς ήττα για την Ξάνθη που συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)

Κάρτες: Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (46’ Βίτι), Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (46’ Κάλβο), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λουσέρο, Τριάδης, Καμαρά, Βασιλακάκης, Γιουνές.

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-0

Εύκολο πέρασμα από τη Κέρκυρα έκανε ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας με 5-0 τη τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό με το αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου, ο Μπίσεσβαρ στο 23’ και ο Κάμπος στο 33’ ανέβασαν το σκορ στο 0-3 (ημίχρονο), ενώ στο δεύτερο μέρος ο Κάμπος στο 58’ και ο Ιωάννου με αυτογκόλ στο 61’ διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.

Διαιτητής: Δ. Καραντώνης

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (64′ Γεωργακόπουλος), Σπινούλας, Κοντός, Ανδρεόπουλος (74′ Αντιλέου), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου (77′ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (62′ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (46′ Μαλεζάς), Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες (73′ Περέιρα), Αθανασιάδης

Facebook Comments