Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκα σε ένα γήπεδο που θύμιζε …πισίνα λόγω της βροχής.

Η αναγέννηση της ΑΕΚ και η ζητούμενη πρώτη νίκη μετά από πολύ καιρό στο πρωτάθλημα δεν ήρθε ούτε στο Αγρίνιο για την ομάδα του Μοράις που αν και ανέτρεψε αρχικά με 2-1 το εις βάρος της 1-0 με το οποίο προηγήθηκε ο Παναιτωλικός στη συνέχεια κατέρρευσε με τον …γνωστό τρόπο που την έχει «βυθίσει» στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ για τον Παναιτωλικό πέτυχαν οι Μαρκόφσκι (12΄) και Μάκος (55΄, 82΄) ενώ για την ΑΕΚ σκόραραν οι Αλμέϊδα (22΄) Γαλανόπουλος (33΄).

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Ζοζέ Μοράις μετά την ήττα της Ένωσης στο Αγρίνιο.

«Είμαι υποχρεωμένος, λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε, να δηλώσω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Αύριο ίσως μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά δεν θα βρίσκομαι στο αύριο της ομάδας. Οι καταστάσεις ήταν πολύ δύσκολες όλο αυτό το διάσημα όπως και σήμερα και δεν θα συνεχίσω στην ομάδα» δήλωσε ο Πορτογάλος, που πρόλαβε τις εξελίξεις καθώς η απομάκρυνσή του ήταν ειλημμένη απόφαση.

Facebook Comments