Λάρισα – Κέρκυρα 1-1

Λάρισα και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην AEL FC Arena στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Ναζλίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 80΄, ενώ η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 84΄ με τον Νίκιτς.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Ντέλετιτς, Βαρέλα, Καπός, Μασαλέσα, Γκόλιας – Γεωργίου, Κεϊτά, Ζορμπάς

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Μονιάκης (67΄ Κόντορ), Τίκο (46΄ Γκουλουζάντε), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα (74΄ Τσακοπίνο), Καπός, Ναζλίδης, Αβραάμ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (66΄ Νίκιτς), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκόμες, Κόντος (65΄ Ζορμπάς), Σιόντης (83΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παναιτωλικός που επικράτησε με 2-0 στο Αγρίνιο επί του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ για την ομάδα του Χάβου πέτυχαν οι Μαρκόφσκι (12΄) και Μουνιός (76΄).

Διαιτητής: Στ.Μάνταλος
Κίτρινες: Τόνσο, Λημνιός

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο (72΄ Μουνιός), Λόπες (68΄ Κουτρουμάνος), Ρόσα, Μαρκόφσκι (81΄ Παπαδόπουλος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ.Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές (78΄ Ζησόπουλος), Παντελιάδης, Κυριακίδης (46΄ Τόνσο), Μπάγκα, Πλατέλλας (64΄ Νταουντά), Λημνιός, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ

Τρίκαλα – Απόλλωνας 0-1

Πέρασε από τα Τρίκαλα ο Απόλλων Σμύρνης που νίκησε 1-0 την ομώνυμη ομάδα, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 14ης αγωνιστικής της Football League, και αύξησε το προβάδισμά της έναντι του Άρη και της Λαμίας που την καταδιώκουν στη βαθμολογία και τίθενται αντιμέτωποι την Κυριακή (15:00). Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Απόλλωνα σημείωσε ο Κάσσος στο 47΄.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 1-1

ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στους «Ζωσιμάδες» σε έναν αγώνα που οι «πράσινοι» πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση, έχασαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τελικά αρκέστηκαν στον έναν βαθμό. Η ομάδα του Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 31΄με τον Κόντε, ενώ το «τριφύλλι» ισοφάρισε με τον Μπεργκ στο 56΄.

Διαιτητής: Θ.Τζήλος (Λάρισα)
Κίτρινες: Κοζορώνης, Ακόστα – Τελάντερ, Μολέδο, Χατζηγιοβάνης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ.Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (72΄ Ζάιρο), Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Γιάκος (68΄ Γαρουφαλιάς), Κοζορώνης, Κόντε, Κούτρης (61΄ Ναδάλες)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Τελάντερ (59΄ Μολέδο), Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ (63΄ Π.Βλαχοδήμος), Ζέκα, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης (76΄ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

Παναθηναϊκός: «Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα κάνοντας λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος» επικεντρώνοντας στο αντικανονικό, όπως υποστηρίζει, λόγω οφσάιντ γκολ των γηπεδούχων και στη μη αποβολή του Καρανίκα για χτύπημα στον Μπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής:

 

«Το διαιτητικό τρίο στα Γιάννενα έχει διαπράξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος τόσο με την κατακύρωση του αντικανονικού (offside) γκολ των γηπεδούχων και με την μη αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Καρανίκα που χτύπησε με τον αγκώνα τον Μάρκους Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο, όσο και με τις λανθασμένες υποδείξεις offside εις βάρος ποδοσφαιριστών μας και τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι εντός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες στη Super League και η ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα της για αυτήν την κατάσταση».

Facebook Comments