Έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη για την επιβίωσή του (παραμονή στην κατηγορία) πήρε ο Ηρακλής.

Η Ένωση προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο παιχνίδι με γκολ του Βάργκας και φαινόταν να ελέγχει το ματς, όμως μια τραγική αντίδραση των παικτών της σε ένα στημένο και ένα ακόμη πιο τραγικό λάθος του Μπάρκα, έδωσαν την ευκαιρία στους Περόνε και Μοντέιρο να οδηγήσουν την ομάδα τους στην ανατροπή.

Με τους Κιτρινόμαυρους που είδαν να σπάει το μηδέν παθητικό στην «εποχή Χιμένεθ», να καταφέρνουν τελικά απλώς να σώσουν τον βαθμό, με τον Χριστοδουλόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης (69΄Πασάς), Κούρος (86 Γροντής), Μοντέιρο (84 Αγγελόπουλος), Λεοζίνιο, Περόνε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (32 λ.τ. Μπακάκης), Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (70 Αϊντάρεβιτς), Βάργκας (60 Αραούχο), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος , Πέκχαρτ.

 

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη για την επιβίωσή του (παραμονή στην κατηγορία) πήρε ο Ηρακλής, αναγκάζοντας την ΑΕΚ να συνεχίσει την… παράδοση που τη θέλει να μην κερδίζει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 6,5 χρόνια για αγώνα πρωταθλήματος.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/sports/article/338836/tragika-lathi-i-aek-sto-kautanzogleio-survivor-o-iraklis/#ixzz4YbW35sv1 
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Facebook Comments