«Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση οδηγούμαστε σε χρεοκοπία, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του γρήγορα. Ή θα πάμε σε εκλογές, ή σε χρεοκοπία, ή θα πάρει την απόφαση για δύσκολα μέτρα τα οποία μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει», δήλωσε ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ρ/σ Flash. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «όλο αυτό το οποίο συντελείται σήμερα παραπέμπει σε εικόνες του ’15 και σε πρακτικές του ’15, που δυστυχώς είχαν αυτή τη μοιραία κατάληξη, που από ένα email Χαρδούβελη των 800-900 εκατομμυρίων φτάσαμε σε μέτρα με 3ο μνημόνιο 9 δισεκατομμυρίων ευρώ».

Ο κ. Βρούτσης επανέλαβε παράλληλα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία με τα μέτρα.«Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση οδηγούμαστε σε χρεοκοπία, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του γρήγορα. Ή θα πάμε σε εκλογές, ή σε χρεοκοπία, ή θα πάρει την απόφαση για δύσκολα μέτρα τα οποία μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει».

Τα παραπάνω ανέφερε μιλώντας στον ρ/σ Flash ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης. 

Σύμφωνα με τον βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «όλο αυτό το οποίο συντελείται σήμερα παραπέμπει σε εικόνες του ’15 και σε πρακτικές του ’15, που δυστυχώς είχαν αυτή τη μοιραία κατάληξη, που από ένα email Χαρδούβελη των 800-900 εκατομμυρίων φτάσαμε σε μέτρα με 3ο μνημόνιο 9 δισεκατομμυρίων ευρώ».Ο κ. Βρούτσης επανέλαβε παράλληλα ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία με τα μέτρα.

Facebook Comments