Ξεκάθαρος πως το σημερινό ματς με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα (21:45-ΣΚΑΪ) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας είναι τελικός για την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Περιμένω να δω το καλό πρόσωπο των παικτών μου, που είναι έμπειροι, αφού παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα και καλές ελληνικές ομάδες. Το παιχνίδι είναι τελικός, θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα έστω με έναν βαθμό, αλλά φυσικά και θα είναι καλύτερα με τους τρεις».

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Σκίμπε πονοκεφαλιάζει για τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής και όπως άφησε να φανεί στη συνέντευξη τύπου, ο νεαρός ρούκι  Ρέτσος αναμένεται να ντεμπουτάρει.

Έτσι Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης. Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζιόλης. Ρέτσος ,Ζέκα, Μάνταλος. Φορτούνης και Μήτρογλου αναμένεται να ριχτούν στην αρένα της Ζένιτσα. Δίπλα στην ομάδα θα βρεθούν σαράντα ηρωικοί φίλαθλοι από το Γαλανόλευκο Φάρο Χανίων που  οδικώς μέσω Βελιγραδίου θα απλώσουν τη μεγάλη  ελληνική σημαία. Δεν θα έχουν τον παλμό των 3χιλαδων που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες, θα ‘χουν όμως τη ψυχή να τραγουδήσουν τον εθνικό μας ύμνο.

Η πλέον πιθανή ενδεκάδα των Βόσνιων αναμένεται να είναι οι:

Μπέγκοβιτς.Βράνιες,Λούλιτς,Ζουκάνοβιτς,Ντούμιτς,Γιαγαλο,Μεντουνιανιν,Πιάνιτς,Βίτσσα.Ντζεκο και Ιμπίσεβιτς.

Διαιτητής της συνάντησης ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι.

Facebook Comments