Η Εθνική μας κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στη Ζένιτσα με τους Ζέκα και Δώνη να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Με την διαμόρφωση της βαθμολογίας η Εθνική Ελλάδος μπορεί να διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Άψογα διαβασμένη για τις ανάγκες του ματς παρουσιάστηκαν οι παίκτες της Εθνικής, αφού ο Μίκαελ Σκίμπε γνώριζε ότι από την αρχή του ματς οι Βόσνιοι με τη δύναμη της έδρας θα ήθελαν να αιφνιδιάσουν του Έλληνες διεθνείς.

Με αμυντική συνέπεια και κυρίως με καθαρό μυαλό στην κυκλοφορία της μπάλας, η Ελλάδα διατηρούσε την κατοχή της μπάλας, κόβοντας με σχετική άνεση το ρυθμό που ήθελαν να επιβάλλουν οι γηπεδούχοι, ωστόσο δεν έλειψαν στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης μέσω των οποίων οι Βόσνιοι προκαλούσαν κινδύνους.

Παρά τις ευκαιρίες των γηπεδούχων, η Ελλάδα δεν δεχόταν πίεση και τους κρατούσε με άνεση μακριά από τα καρέ του γκολκίπερ της Ουντινέζε, γεγονός που πιστώνεται στα ασταμάτητα τρεξίματα του Ζέκα.

Στο 27’ οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε δήλωσαν την παρουσία τους και επιθετικά με ένα σουτ του Ζέκα που πέρασε άουτ, πάνω από την εστία του Μπέγκοβιτς. Ωστόσο, ήταν φανερό ότι δημιουργικά οι Φορτούνης, Μάνταλος και Μπακασέτας δεν ήταν σε καλή μέρα, αφού ούτως ή άλλως το παιχνίδι ήταν ειδικών συνθηκών, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μην καταφέρνει να είναι επικίνδυνη επιθετικά.
 

Facebook Comments