O περιφερειάρχης αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης έθεσε σε αργία τους Γιώργο Τσαμασλή και Διονύση Ψωμιάδη για τη γνωστή ιστορία… με το δρόμο του Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα για τον Γ.Τσαμασλή, το θέμα παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς τώρα o Τζιτζικώστας θα πρέπει να τον απομακρύνει και να ορίσει το νέο Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Τσαμασλής κουβαλάει στις πλάτες του και το θέμα που προέκυψε την τελευταία εβδομάδα με τις παράνομες άδειες λαϊκών αγορών.

Γιατί πάντα είμαστε πρώτοι και μπροστά από όλους κι από όλα στις 14 Σεπτεμβρίου 2013, είχαμε αναρωτηθεί: Ας τεθεί και μία άκρως “αγαθή” αλλά και ρεαλιστική ερώτηση προς το Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης: Κ. Αθανάσιε Καρούντζο, γιατί τόσες μεγάλες διακρίσεις στο θέμα των διαθεσιμοτήτων? Δεν έχετε στα χέρια σας βουλεύματα του Εισαγγελέα με ποινικά αδικήματα για αιρετούς της Περιφέρειας σας, που ακόμα τους κρατάτε στη θέση τους και δε τους θέτετε σε αργία? Γιατί? Φαίνεται πως “τα δύο μέτρα και δύο σταθμά” ισχύουν για περιπτώσεις των περιπτώσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όταν κρίθηκε επιβεβλημένο εφαρμόστηκε άμεσα ο νόμος των “αργιών”…. τώρα?

Τελικά οι Έλληνες λειτουργούν με το φόβο του ’οικονομικού πέλεκυ’… 

Facebook Comments