ΠΑΣΟΚ … ΠΑΣΟΚ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? Μην αναρωτιέστε αν χάθηκε. ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ. Σαν τα πλοκάμια της Λερναίας Ύδρας ξεπετάγεται, εξαπλώνεται και υπάρχει παντού. “Έχει” ως παρακαταθήκη την βαριά κληρονομιά “μαγειρέματος”, “πιέσεων”, “βολέματος”, “τακτοποίησης” και “του προσωπικού οφέλους”. Τυχαίο, πως η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα “χαλάει” τη μαγιά των ΠΑΣΟΚικών εκλογικών αποτελεσμάτων, στο δημόσιο τομέα? Αλήθεια Αλέξη, στη σημερινή εποχή, είναι τυχαίο ή νομίζεις πως απευθύνεσαι σε “κουκούτσια” μυαλά, όταν μιλάς για επανα-προσλήψεις? Μεγάλη η εκλογή βάση… Σωστά? Εκτός κι γνωρίζεις πολύ καλύτερα από όλους, πως τα αφτιά των ΠΑΣΟΚων χαϊδεύονται με τις λαοπλάνες εκφράσεις τύπου: “Τσοβόλα δώστα όλα”… “Άνοδος του Χρηματιστηρίου στις 7.000 μονάδες”… “Λεφτά υπάρχουν” κ.λ.π. Και, τώρα “επανα-προσλήψεις”. ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ -και ευχόμαστε να μας διαψεύσεις- ΕΙΝΑΙ ΤΟ “MEA CULPA” του Αντρέα.

Συμβουλή προς Αλέξη: Αν παρακολουθούν τις συνομιλίες σου -άσε που είναι βαρετές από τον τρόπο που μιλάς και με αυτούς που μιλάς- μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις κατ ιδίαν συναντήσεις.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 13:30. Τονίζουμε την ημέρα και την ώρα, γιατί τα προερχόμενα μέλη από την Περιφέρεια, δυσανασχέτησαν και για τα δύο. Μεταξύ “πολύ” σοβαρού και “πολύ” αστείου σχολίαζαν: Γιατί ορίστηκε η συγκεκριμένη μέρα και η συγκεκριμένη ώρα? Για να μην πάμε? Τι να κάνουμε? Ή θα πρέπει ν αφήσουμε τις δουλειές μας ή όλοι θα πρέπει να γίνουμε κρατικοδίαιτοι…. για να είμαστε παρόντες”.
ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΑΝΟΥ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΑΥΤΟ-ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ”? Μη βιάζεστε να μάθετε αν είναι “δημοτική” ή “περιφερειακή” . Οι απαντήσεις θα δοθούν με πρόσωπα – επιλογές και προσανατολισμούς στις επόμενες ημέρες!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ προ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! Ο ΥΠΕΡ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Θεσσαλονικείς … ανοίξτε τα μάτια σας και τα αφτιά σας.

Ξαφνικά, απέκτησε άποψη για όλους και για όλα. Από το Γκιουλέκα μέχρι το ΜΕΤΡΟ. Μιλάει σε όλους και με όλους. Από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ. Άφησε για λίγο τον Κεμάλ Ατατούρκ, το Δυρράχιο κ.λ.π. και γύρισε προς τους Θεσσαλονικείς, να τους πει, πως θα είναι εκ νέου δήμαρχος. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!! “Το τίμησαν και το αναγνώρισαν” το σύνολο των Τούρκων, Αλβανών και λοιπόν “βαλκανικών χωρών”.

Ο “Πρεσβευτής των πρεσβευτών” είναι πανταχού παρόν. Δε διστάζει να χορέψει σέικ ούτε να βάλει ξανθιές περούκες … Αλήθεια υπάρχει κάποιο κόμμα από το οποίο δεν έχει περάσει? Ίσως από εκείνο των “Πειρατών” … ενώ παρακαλάει και εκλιπαρεί να πάρει τη στήριξη της ΝΔ.

Ωστόσο, τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του, φρόντισε να τις κάνει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ “ΑΙΛΟΥΡΟ” ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Ο Υπερ-δήμαρχος  ήταν ξεκάθαρος. Δήλωσε πως θα κερδίσει και τις δημοτικές εκλογές του 2014 και θα επανεκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Η ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ -ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ “ΥΠΕΡ – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ”, ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΚΟΙΝΩΣ, Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ “ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ” ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Όπως ο ίδιος πιστεύει, ο συνδυασμός του…θα κατέβει και θα τους πάρει το κεφάλι.

Επιτέθηκε εναντίον της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο και του επικεφαλής της Κώστα Γκιουλέκα. “Δεν μπορεί να είναι υφυπουργός Παιδείας και ταυτόχρονα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο”, είπε και κατηγόρησε τον κ. Γκιουλέκα και την παράταξη του για ανικανότητα. Αποκάλυψε και ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, και όπως ο ίδιος είπε του ζήτησε να “βάλει χέρι” στον κ. Γκιουλέκα.  Ζήτησε από τον Πρωθυπουργό, να ικανοποιήσει αιτήματα του σχετικά με το λιμάνι και άλλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης κατηγόρησε το υπουργείο Πολιτισμού ότι “κοροϊδεύει” στο θέμα των αρχαίων στο σταθμό του Μετρό στη Βενιζέλου και δήλωσε πως ο Δήμος δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή που έχει κάνει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αν δεν μπουν οι υπογραφές στη δέσμευση ότι τα αρχαία θα επιστρέψουν στον τόπο που βρέθηκαν.

K. Κιλτίδης: O Καραμανλής το μόνο πολιτικό κεφάλαιο “Η υπόθεση Χ.Α έπρεπε να ΄ρθει στη βουλή”, δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, Κ. Κιλτίδης. Διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να γίνονται υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών πριν δοθεί εντολή από τον εισαγγελέας.

Εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι υποκλοπές ξεκίνησαν πριν δοθεί εισαγγελική εντολή.
« Και πόσα άλλα γίνονται» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι “ο κ. Τσίπρας έχει πει εύστοχα πράγματα τον τελευταίο καιρό”.

Είπε ότι “οι κυβερνώντες πρέπει να αφήσουν κατά μέρος τη θεωρία των δύο άκρων. Δεν προσφέρει σε τίποτα την ίδια ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από την κρίση”.

Ιδιαίτερα επικριτικός ο κ. Κιλτίδης, υπογράμμισε, ότι “δεν θα ήθελε να είναι μέλος της ΝΔ του Α. Σαμαρά”.
“Εκχωρείται η εθνική κυριαρχία. Το μόνο πολιτικό κεφάλαιο που υπάρχει σήμερα στη ΝΔ είναι ο Κ. Καραμανλής.
Εάν επιστρέψει, επιστρέφω και εγώ στη ΝΔ”, σημείωσε.

Έπαθε “σοκ” ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, όταν άκουσε από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, την κριτική του, για το νέο τρόπο εκλογής των δημάρχων που προωθεί η κυβέρνηση. Στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νεαπόλεως – Συκεών, Δημήτρης Ζιγκερίδης, ο Στράτος, δε μπορούσε να φανταστεί πως “αυτό” που ο ίδιος το θεωρούσε ως εξαιρετικό σχέδιο, ο “Δεξιός Νέστορας” της αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη, θα το κατήγγειλε ως “Σχέδιο απαξίωσης της αυτοδιοίκησης”. ΣΤΡΑΤΟ… ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
 

Το γαλάζιο μάτι

Facebook Comments