Συναντώνται σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και προέδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενόψει της επανέναρξης των διαπραματεύσεων με την τρόικα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναβολή της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα εκρίθη σκόπιμη, καθώς την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε δίωρη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έγινε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση και η σταθερή θέση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και όχι σε οριζόντια μέτρα.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης τόνισε πως η κυβέρνηση προωθεί δράσεις, με στόχο τη μείωση της τιμής προιόντων στην αγορά σε είδη που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικων Γιάννης Στουρναρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο αναπληρωτης υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιάννης Μαυραγάνης.

Facebook Comments