Καλημέρα σας…

Η στήλη έχει επιστρέψει δυναμικά και με αποκλειστικές πληροφορίες.

…Για όποιον δεν το ξέρει, να τον ενημερώσουμε ότι η διοίκηση της Εθνικής δεν θα δεχόταν ποτέ τίμημα για τον Αστέρα κάτω από 300 εκατ. ευρώ. Κάποιο μεγαλοστέλεχος της Εθνικής είχε πει κάποια στιγμή σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους ότι «κάτω από 300 εκατ. ευρώ, αν πουλήσουμε τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, θα πάμε φυλακή».

…Η εθελούσια έξοδος της Eurobank απελυθέρωσε πολλά και γνωστά στελέχη που έχουν ανοίξει πανιά για άλλα λιμάνια. Ένα από αυτά τα στελέχη, το οποίο προέρχετααι από την Proton Bank και συμμετείχε στην εθελούσια της Eurobank, είναι ο κ. Β. Καραρίζος, έμπειρος αναλυτής και με μεγάλη εμπειρία από την UBS. Μαθαίνουμε  ότι ανέλαβε το τμήμα ανάλυσης στο fund που έχει συστήσει ο εφοπλιστής κ. Αν. Οικονόμου. Στο ίδιο fund επικεφαλής είναι ο κ. Β. Κλέτσας.

…Μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, τραπεζίτες και διοίκηση του ΟΔΔΗΧ ξεκινούν τις επαφές σε εκταταμένο για την Ελλάδα roadshow στη Νέα Υόρκη. Γνωστός θεσμικός μας είπε ότι play για την Ελλάδα το 2014 –και έχει δίκιο- είναι η έξοδός μας, κάποια στιγμή στις αγορές.

 

ΧΣ

Facebook Comments