Volkswagen: Ανακαλεί για έλεγχο 589.000 βανάκια Caddy

2 λεπτά ανάγνωση
27 Φεβρουαρίου 2014

Η Volkswagen ανακαλεί 589.000 μικρά φορτηγά για έλεγχο, μετά από πρόβλημα που παρατηρήθηκε σε βίδες στις πίσω πόρτες, ανακοίνωσε την Τετάρτη εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι το πρόβλημα έγκειται στο μοντέλο Caddy των μίνι φορτηγών της εταιρείας, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από το 2003 και μετά.

Οι ελαττωματικές βίδες, οι οποίες είναι προσαρτημένες σε ένα κύλινδρο πίεσης στις πίσω πόρτες, επιβραδύνουν την κίνηση των πίσω θυρών με αποτέλεσμα αυτές να μην κλείνουν σωστά.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε επίσης ότι οι κάτοχοι αυτού του μοντέλου της Volkswagen θα πρέπει να τα πάνε για έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πρόβλημα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Volkswagen Taigo και T-Cross δύο compact SUV

Η Volkswagen εστιάζει στη δημοφιλή κατηγορία των compact SUV, αναδεικνύοντας δύο σύγχρονες και συμπληρωματικές προτάσεις για

Volkswagen: Πρώτη και στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη

Σε μια περίοδο όπου η Volkswagen διατηρεί την πρώτη θέση στο σύνολο

Οριστικό λουκέτο στην Audi Βρυξελλών

Οριστική και αμετάκλητη θεωρείται η απόφαση της Audi να βάλει τέλη Μαρτίου