Η Apple κάνει το αυτοκίνητό σας «πιο έξυπνο»!

2 λεπτά ανάγνωση
17 Μαρτίου 2014

Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του CarPlay, μιας νέας πλατφόρμας που «μεταφέρει» όλες τις λειτουργίες του «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου του χρήστη στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, το CarPlay «μεταφέρει» όλα τα εικονίδια και τις εφαρμογές ενός «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου με λογισμικού iOS της Apple στην κεντρική οθόνη του οχήματος. Εκεί, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει υπηρεσίες όπως χάρτες, ενώ παράλληλα μπορεί να πραγματοποιήσει κλήση, να στείλει γραπτό μήνυμα ή να ακούσει την αγαπημένη του μουσική.

Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει πληροφορίες από τη Siri, τη φωνητική υπηρεσία της Apple για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.

Ήδη, το CarPlay είναι διαθέσιμο για δοκιμή από το κοινό σε μοντέλα της Ferrari, της Mercedes και της Volvo στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φούσκα της Τεχνητής Νοημοσύνης AIτεντώνεται όλο και περισσότερο

Θα σκάσει; Μάλλον ναι. Θα ξαναζήσουμε τον κύκλο της dot-com, αλλά αυτή

Κλιμακώνει ο Τραμπ τον εμπορικό πόλεμο – Νέοι δασμοί σε ΕΕ και Καναδά

Με ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

Κτηνωδία στην Καλαμαριά: Συνελήφθη 34χρονος που κλώτσησε και πάτησε γατάκι με το αυτοκίνητό του

To βίντεο που «έκαψε» τον 34χρονο που κλώτσησε και πάτησε γατάκι με